top of page

Uitnodiging warmtenetbijeenkomst

In mei heeft Twence het aanbod gedaan om een rondleiding te verzorgen over het Regionaal Warmtenet Twence. Er is nu een datum bekend: je kunt kiezen uit 7 en 12 december a.s. Twence heeft de mensen die zich al aangemeld hebben, een brief met informatie gestuurd. Hieronder lees je de brief. Je kunt je nog aanmelden, de link daarvoor staat onderaan in de tekst.


Beste inwoner van de wijk Wensink-Zuid Borne,

U heeft in het voorjaar een bewonersbijeenkomst voor Aardgasvrij Wensink-Zuid in Borne bijgewoond. Daarbij heeft u zich ingeschreven voor een rondleiding bij Twence. Daarom ontvangt u deze uitnodiging. We organiseren binnenkort warmtenetbijeenkomsten.

Programma

Eén van de mogelijke aardgasvrije oplossingen voor uw wijk is het Regionaal Warmtenet Twente. Twence en Cogas zijn voornemens dit te ontwikkelen voor de regio. We praten u graag bij over het warmtenet tijdens één van deze warmtenetbijeenkomsten. We gaan dan o.a. in op voor welk type woning dit geschikt is, hoe dit warmtenet werkt, duurzaamheid, keuzevrijheid, betaalbaarheid en leveringszekerheid. Aanvullend krijgt u een rondleiding bij Twence. We laten u zien hoe wij niet-herbruikbaar afvalhout en niet-herbruikbaar restafval nuttig toepassen voor de productie van energie. Die zetten wij o.a. in voor warmtelevering aan huishoudens in de regio.

Aanmelden Wilt u deelnemen aan één van de warmtenetbijeenkomsten? Via de onderstaande button kunt u zich aanmelden. Let op! We hebben beperkte beschikbaarheid, dus schrijf u snel in via deze link. (VOL = VOL).

Goed ter been de installatie in

Omdat we in een technische omgeving rondlopen en veiligheid bij ons voorop staat, is het van belang dat u goed ter been bent. Anders kunt u onze installaties helaas niet bezoeken.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u ons mailen op communicatie@twence.nl.

Met warme groet, Twence & Cogas
27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page